Tuesday, September 18, 2007

Nail emremin resimlerine hemen hergun bakarim.Hepsine en bastan.Hatta su aralr Nail emreyi mama sandalyesine oturtup kendi resimlerinin slide showu esliginde kahvalti yapiyoruz.Kendisini seyretmeye bayiliyor.Ya da google a yukledigim videolarini izletiyorum.Farkinda olmadan cabucacik bitiriyor kahvaltisini.
Resimlere bakarken Nail emrenin simdiye kadar yakaladigim en ilginc yuz resimlerini sectim.Daha dogrusu en komik.:)Cok guluyorum bu resimlere baktikca.Sirayla ekliyorum resimleri...















Bugun Cok onemli bir asamayi bitirdik.Newarka gidip finger printlerimizi verdik.Green card icin son asama oluyor bu.Artik geriye beklemek kaldi.Her an postadan bisey cikabilir diye heyecanla bekliyoruz. Oradan geldikten sonra Walmart a gidip deterjan filan alayim dedim.Nail Emre arabada uyuya kaldi.Indirmek istemeyince Ismaili de arabada birakip gonlumce gezdim..Oglusum kamisla icmeyi seviyor diye cok guzel bir suluk aldim ama ben bile zor cekiyorum yavrucak nasil becerip de icsin.Sevmedi tabii ki...Artik biraz daha buyumesi gerekiyor.

Aksam iftarda yalnizdim.Yalniz olmayi planlamadigim ici,daha dogrusu evde olmayi planlamadigim icin manti pisirdim hemencik.Bir de Nail emreye yaptigim tarhana corbasi.Oglusumla basbasa bir iftar yaptik..

A once de banyosu yaptirdim.Misler gibi koktu.Babasi geldi simdi de,icerde oynasiyorlar...

Yarin bakalim bize neler gosterecek.

2 comments:

DERYA said...

merhab ne güzel bır oglan bu ya hem asık surat hem gulec halıde cok tatlı ve yakısıyor masallah,hoscakalın.

OZY- said...

Green Card'ınız hayırlı olsun Elif'ciim,artık daha rahat edersiniz inşallah.
Nail Emre ve annesine öpücükler;)