Friday, September 07, 2007


Alabildigine acilmis bir kucuk agiz, eller zevkten havaya kalkmis, gozlerin ici parildiyor..Ve ciglik cigliga bagiriyor beni tutmayin diye..

Iste mutlulugun resmi...


Naili saldik cayira. Ne kadar mutlu yaaa.Mutluluk ne ucuz bisey aslinda.Cocugum mutlu olunca ben de mutlu oluyorum.


Oooo balkonu da var ne guzel..

Ama cok guzelmis.Cok sevdim beni bunu.Eve goturelim Nooolur...


Himmm baya yuksekmis beee...



Dusman askerleri gorundu baba!!





Nail Emreyi gun icinde yorgun dusurmek icin (ki gece guzel uyusun) Evin yakinindaki tankli parka gidiyoruz.Babamizin gelme vaktine yakin cikiyoruz ki baba da bize katilsin. 2 yildir bu tankli parka geliriz ama hic merak edip de ustune cikmamistik.Bu sefer ailece cikip ne var ne yok bir bakalim dedik.Bizim Turkler tabi her yere imza atmislar,vecizeli sozler yazmislar filan.Nail Emre bayildi tabi,zevkten dort kose oldu tankin tepsine cikinca.Yukaridaki resimler de zatan hislerini anlatiyor afacanin...

5 comments:

ebru said...

Yakisiklim benimmmm...gulmek sana cok yakisiyooooooo:)

gunlukcugum said...

COK TATLI CIKMIS MASALLAH .DEDIGIN GIBI MUTLULUK COCUKLAR ICIN COK BASIT))RABBIM YAVRULARIMIZI MUTLULUKTAN AYIRMASIN.HAYATLARI BOYUNCA HEEEP MUTLU GULERYUZLU OLURLA INSAALLAH....

Anne ve Bebisi said...

Ne kadar cok buyumus masallah:)
Alttaki postta, her buldugunu agzina goturuyor demissin, genelde demir eksikliginden boyle yapiyorlar diye biliyorum. Kan testi falan yaptirdiniz mi yakinlarda?

Unknown said...

Evet yaptirdik bisey cikmadi.demir ve kursun testi yapildi gectigimiz ay.Bizimki pasakliligindan.Yerden alip biseyler yemeyi seviyor.agzindakini de cikarip yere koyarsa onu da yiyor.

Unknown said...

bu arada ben elif..Neden esimin accountu acildi anlayamadim..