Tuesday, September 28, 2010

Sonbahar geldi..Yagmurlar basladi, yapraklar sarardi ve ruzgarla dokulmeye basladi...buraya erkenden geliyor sonbahar..Istanbul hala cayir cayir..NJ de oyle cok sicak..Ama burda yaz cok kisa suruyor..Yagmurlar Nailemrenin hosuna gidiyor..Yagmuru gordugumuz gibi rainbootlari giyip oluklarda geziyoruz..anne sen de geeeeel diye beni cagirip duruyor..gecenlerde siddetli yagmur yagdi, cok kisa suren ama sel goturen cinsten..Hadi dedim usenmeyelim rahmetle yikanalim biraz..Cok mtlu olduk..Hatta ordan ofise gittik bisey sormak icin..Kadin siz cildirdiniz mi diye tuhaf tuhaf bakti bize sucuk gibi halimize..Ama Nail cok mutluydu..
Okula basladik..Masallah iyi gidiyor..bir kere bir vukuat oldu onu da camdan izledim..Nailemre sucsuzdu..Fazla hiperaktif bir cocuk var dalasti ogluma.. O da onu itti yere dusurdu..Bazen ironman, spiderman ise yariyor..neyse olay buyumeden mudahele edildi..
Birkac gun once "what is it" filan gibi biseyler sordu bana..Cok sevindim..Demek ki kapmaya basladi ufaktan..Cocuk icin gercekten cok zor..Herkesin ayni dili konustugu, (kendisinden baska) bir ortamda bulunmak eminim cok zorlayicidir..Insallah cabuk atlatacak bu donemi diye umutla bekliyorum..
Okul resimleri Ismailin telefonunda..Yakinda yuklerim insallah..




2 comments:

Anonymous said...

Ne güzel yakışmış yağmurluğun sana.

OZY- said...

Delikanlı olmuş bu annesi, maaşallah maaşallah.
Bu arada bebişiniz hayırlı olsun canım...