Thursday, April 15, 2010

Bugun herhalde hayatimda yasadigim en felaket gunlerden biriydi..Aslinda 10 gun once de oldu..Ismail burda yokken gecen pazar piknik yapalim dedik..cikarken de icime dogmus gibi yarabandi ve dusme carpma gibi yaralara surulen bir krem aldim..Nail emre bir dustu...Cimler daha islak oldugu icin ayagi kayip kaydiragin demir merdivenine alnini carpti..once gitmedim yanina( sonra icim bunun icin yandi durdu) mizildiyo sandim..sonra bir baktim yerde yatiyo..bir kaldirdim ki yuzunu alni dehset bicimde sismis..hic boyle sisik gormemistim..Az kalmis patlamaya..Allahtan buz vardi..buz koyduk ,benim kremi surduk..Aksama dogru baya duzeldi cok sukur..
bugun de ,aksam misafirim oldugu icin mutfakta cok meguldum..bir ara iceri gidip biraz oyniyalim dedim..Yataga yatip uyuyan guzelcilik oynuyorduk..Ben uyuyorum o da beni opup uyandiriyor..sonra bir zipladi ustume..gozu omuzuma carpti..eti etinin ustune bindi galiba..Goz aninda kac canagina dondu sisti..alti ustu kipkirmizi oldu..Hay Allahim yaaaaa diye uzuldum neyse buz koyduk krem surduk cok sukur acisi dindi..
Aksam uzeri disari oynamaya cikalim dedik..Ayakkabilarini balkondan al da giy dedim..Balkona cikarken ayagi takilip krise dustu..bu sefer dizinin alti sisti morardi..Tabi aglamaktan helak oldu..
Neyse ciktik disari..AAAaaa bir baktik ariel gelmis..Onla kosmaya basladilar.Ben de babasina dunku kedi olayini anlatiyorum..Bir aglama sesi daha..Kostum bir baktim ki dudagi patlamak uzere.dizi siyrilmis..Cenesi siyrilmis.Ust dudak sis..disim aciyooo diye bagiriyor..Allaha sukur disi kirilmamis..Yarabbi ne oluyor boyle deyip durmadan okuyorum..
Aksam eve donduk..Ben icerde uzerimi degistirirken ona da hemen ellerini yika dedim..Banyodan birazdan oyle bir ciglik koptu ki..Ismail de ben de firladik..Ismailin jiletini bulmus..Allahim hangi arada niye yapiyorsun..?Halbuki hic almaz ellemez oyle seylere..biliyor bebeklikten beri..bas parmagini kesmis..tombul yerin eti kalkmis..bir de tutmus biyigina surmus..Ust dudaktaki kizariklik yetmezmis gibi ustune sos niyetine bir de jilet vurmus..ORasi da kaniyor..Tabi kani gorunce cok korkmus..Yavrum benim..Jilet kesigi de kolay durmuyor..Cok sukur yine benim mucize kremden surup yara bandiyla bantladik..Ve yerinden kalkarsa onu bagliyacagimi soyledim..Inanamiyorum nasil bir gun gecirdigimize..Kendimi Final Destination filminde gibi hissettim..Allahim beterinden korusun..Yavrularimizi bize bagislasin..Cok aci cektim bugun gercekten..bir yandan da kiziyorum..
Tabii ki yarin cezali..ellememesi gereken seylere elledigi icin yarin disari cikarmicam..gerci niyetim simdilik ev disardan daha emniyetli diyecektim ama ev de cok emniyetli gibi gorunmuyor aslinda..Neyse sabah ola hayrola.Sadaka verdik okuduk ufledik insallah yarin hersey duzelecek...

**********

Cok ama cok sevdigim annemin halasi Canim Miyase Halam..Bugun Hakkin rahmetine kavustu..Cok istiyordu kavusmayi..Uzun zamandir o ani bekliyordu..Insallah Allah da ona Rahmetiyle muamele edecek..allah insallah ona cok guzel bir mekan hazirlamis kendisi gibi melek yuzlu meleklerle karsilamistir..canim halam..Mekanin Darin cennet olsun...Seni cok ozleyecegim..

4 comments:

sumeyye said...

hay Allah.. snuça bakıp ferahlamalı.. nazar mı değiyor acaba nail emreye :S

ipek said...

başınız sağolsun:( o anı uzun zamandır bekliyordu dediğine göre güzel yaşamış bu dünyada, ne mutlu.

Nail emre'yi de oku üfle annesi. nasıl da üst üste gelmiş:(( çok geçmiş olsun. sadaka verin diyecektim, zaten vermişsiniz..

bıyıklarını mı kesiyormuş küçük adam?:)
yapmaz dememek lazım. çocuk milletine güven olmuyor. Allah korumuş.

elifcim, mucizevi kreminin adını öğrenebilir miyim?

bielifmiktari said...

sagol ipekcim
mucize kremimiz burda cok kullanilan neospyrin..onun farkli versiyonu..icerik ayni..
etgen maddesi:polymyxin sulfate,neomycin sulfate..
gercekten cok iyi geldi..parmagi hemen kapandi ki baya derin bir kesikti..

OZY- said...

Başın sağolsun Elifciim, inşallah Rabb'imin huzuruna hoş gitmiştir, safa gitmiştir...
Kabus gibi bir gün geçirmişsin gerçekten, Allah beterinden korusun...