Sunday, March 30, 2008

Gecen 15 gunde ekleyemediklerimi toptan bugun eklemis oluyorum.Tarihe yine birseyler eklemis olayim..
Gelelim bugune..Bugun uzun zamandir bekledigimiz yatak odasi takimi gelecekti..Dun haber verdiler karttan cekemedik diye.Getiremiyoruz dediler.Sinir oldum.Ben de blof yapalim dedim.Vazgectik almiyoruz dedik.Zannediyorum ki aman nolur vazgecmeyin biz getirecegiz diyecekler..Nerdeeee umurlari degil.Bugun kos kos geri gittik.karti elden verdik cektiler ve persembe gunu getirin dedik.Eve tasinali hala yerlesemedim..Bu haftayi da gecirelim bakalim..
Mobilyacidan once Ismail'in tanidiklari okulu gezmeye gelecekmis, okula gittik beraber..Nailemreyi de Ismaile verdim, amcalara babasiyla beraber okulu gezdirdi. Ben de Turk markete gittim..Biraz alisveris yaptim.Oyle buyutmusler ki, banka gibi sira fisi alip sira bekliyorsun et kuyrugunda..Bu haftadan itibaren Nailemreye et suyu yapmak icin kemik istedim.Bir torba kemik verdiler sagolsunlar..Sonra ordan mobilyaciya, ordan da dollar stora gittik.Mutfak camimin onune aldigim cok cici saksilara eve gelir gelmez ispanak ve nane ektim.Simdi heyecanla bekliyorum cikmalarini. Eve gelip et suyunu hazirladim.Icine havuc,maydonaz saplari, bir patates ve bir kac tane karabiber tohumu koydum.Cam kavanozlara koyup bozluga kaldirdim.Simdi her corbaya bu sudan katicam.Nailemre cok zayifladi gibi geliyor bana.Bol bol vitaminli ve proteinli besleyecegim kuzucugumu..Et suyundaki havuclari, kemiklerdeki etleri siyirip ispanagina kattim bir guzel yedi..
Bugun balkona cikti bir de.Iceri sokamadik.Sapka ,palto oturduk balkonda.Innn innnnn lara baktik.Tek tek saydik falan..
Bu gunlerde acikinca "adikting" diyor. Bir de annemmm, babammm diye bizi sahiplenmeye basladi..
Zapdetmek giderek guclesiyor..Allah sabir versin bize..Gercekten gittikce zorlasiyor.Kendi istediginden baskasini yapmasi mumkun degil.Kesinlikle anlasmaya yanasmiyor. Dedigim dedik..Uyudugu zaman ohhhh diyoruz..Az once Ismaile de dedim, kendimi suclu hissediyorum Nailemre uyuyup da ohhh be dedigimde...
Neyse simdilik bu kadar benden..

Gecen hafta Brooklyn e gittigimizde uzerinden gectigimiz Verrazona Bridge.. Sis oyle bir yogunlasti ki kopru ayaklarini ancak cok yaklasinca gorebildik..


Yine gecen hafta Ismail balik ayiklarken Nailemre de bir butun ekmegi kemirme cabasi icinde..


Yeni mutfagimin manzarasi...Cok seviyorum, ozellikle de su onumuzdeki agac yesillenince daha guzel olacak..

Nailemre'nin su aralar en sevdigi mekan...Ben yemek yaparken kollarini kaldirip "alll alll" diye bekliyor. Uslu uslu oturuyor yanimda. Ozellikle camasir yikanirken mum gibi duruyor tezgah uzerinde..

Oglen sizip kaldigi bir an..Simdilerde boyle uyumuyor malesef...


Malesef tuvalet egitimi iyi gitmiyor.Tualet olarak kullandigi yerler kendi gardrobu ve benimki.. Gayet rahat gorunuyor degil mi.. "Nail emre kaka mi yaptin oglum?" "I- ihhh " Kesinlikle cevap hayir..

Yakaladim seni!!!


Bu jetonlu oyuncaklara bayiliyor.Tek kotu yani kendisini kazimak zorunda kaliyoruz.kesinlikle birakip gitmek istemiyor..


2 comments:

gunlukcugum said...

ELIF BIDAHA BROOKLYNE GELDIGINDE AILECEK TANISALIM OK??

bielifmiktari said...

olur insallah.ben de isterim..