Tuesday, May 15, 2007

Turk Festivali




Bu seneki Turk senligimiz Pionerr School da olacakti ama gecen seneki parkta Turk-Amerikan Federasyonu senlik yapinca bizimkiler de orda yapmaya karar vermisler.Gecen seneki kadar kalabalik ve coskulu olmasa da yine iyiydi.Hava cok soguk degildi ama cok ruzgar vardi ve alerjiden dolayi butun gun gozum kasindi.
Sabah erken yaptigim asureleri getirdim.Sonra pharmacy den ilaclarimi aldim.Eve gittim ilaclari kullandim.Nailemre yi doyurdum ve taki malzemelerimi alip tekrar parka geldim.bu sen cok guzel satis yaptim.Begenerek aldilar.Tabi cok mutlu oldum ben de.Bu aralar nailemreden dolayi basit seyler yapiyorum, fazla zamanimi almasin diye.Ama anladim ki aslinda basit seyler daha cok seviliyor.Mesela kupe yapimina agirlik verdim.Bayanlar kolyeden cok kupeye onem veriyor.Seker gibi kupelerim oldu.Hem cok basit hem daha karli.Hem de yapimi cok zevkli.cok begenerek yaptigim ustteki kolye kupe takimi satilmadi diye uzulurken bir bayan geldi ve en son onu aldi.Cok sevindim ben de..Ama cok guzel degil mi gercekten de!!
Oglumuz da babasiyla butun gun oturdu.Bir ara yanima getirdim.Beraber oturduk.Fotograf makinemi unuttuguma ne yaniyorum simdi.
Neyse guzel bir hafta sonu gecirdik velhasil.Yorucu ve guzeldi...

6 comments:

Anonymous said...

bence de çok şık Elifcim..ellerine sağlık..

bielifmiktari said...

tesekkur ederim yaban erigi.blogumu izledigini bilmiyordum.Tanissak ne guzel olur..

Anonymous said...

sevgili esra ( annevebebişi) sayesinde tanıdım seni ve nail emreyi :)..takılarına bayılıyorum bence çok zevklisin..
oğluşunda dünya tatlısı..Allah nazarlardan saklasın...
yabanerigi@gmail.com benim mail adresim..ne zaman yazmak istersen..
sevgilerimle..

New York'tan said...

Hic yabanci gelmiyorsun, bir yerlerde gormus olmam lazim seni :)
hem de komsu sayilirsin bana :)

Anne ve Bebisi said...

Hepsi çok güzel:) Ellerine sağlık Elifcim:)
Ben de şahsen kolye yerine küpeyi tercih ederim:)))

Halhal denedin mi hiç? O da ilgi çekici olabilir.

bielifmiktari said...

MErhaba anne ve bebisi
Halhal tabii ki denedim.Amerikalilar kolye ve bilezigi bile ayaklarina takiyorlar.70 lik teyzeler bile halhala merakli burda.Ben de yapiyorum tabii..
Newyork tan arkadasim, acaba nerlerdensin adin nedir?Ben NJ Clifton da oturuyorum.Turk okluna cok yakinim.Belki gidip geldiysen karsilasmisizdir..Tanisirsak sevinirim..