Friday, February 19, 2010

Ilk kez kendimi bu kadar yilgin,bikkin ve aidiyetsiz hissediyorum..15 gundur cok hastayiz.Nailemre de ben de..Nailemre cok daha agir geciriyor..Antibiyotik fayda etmedi bugun baska bir generic denemeye basladik..Kusmaya da basladi..Kendi kendimi surekli sakinlestirmeye calisiyorum..Kendi hastaligimi dusunemiyorum bile cunku buna imkan yok.Ismail cok mesgul..Nailemre kusuyor ishal ihtiyaclari var cocugun..gucumu toplayip toplayi yettirmeye calisiyorum..Ilk kez bu denli hayatimdan amerikadan herseyden ama herseyden nefret ettim.Bu sehirden, bu gitmeyen srekli beyazliktan,soguktan, sakinlikten,yalnizliktan..Bir pause dugmem olsa da bir sure durdurabilsem keske herseyi..

Burada yasamak istemiyorum..Hayatimi bu seklide surdurmek de istemiyorum..Ama elimden hicbirsey gelmiyor..Nailemre mutlu buyusun istiyorum.Yalniz olmasin istiyorum..Cunku o da benim gibi sevgiye doyamayan bir cocuk..Hep sevilmek istiyor..Ve biz yet-e-miyoruz..

Lutfen bu buhranli hastalikli donemi atlatmamiz icin dua edin..

8 comments:

gunlukcugum said...

cok gecmis olsun guzelim.en kisa zamanda iyilesirsiniz insallah.amerikada yasamak istemeyen coook)gelen bin pisman gelemeyen bir pisman diyoruz biz))

sumeyye said...

cok gecmıs olsun..ınsallah en kısa zamanda hem hastalık hmde bu sıkkınlık gecer gıder.. evet gelmek ıcın onca ınsan can atarken (davulun sesı uzaktan hoş gelır) atasözünün hiç te boş yere söylenmemiş olduğunu bir kez daha anladım.. Hayırlısı olsun inşallah
ama şunu da unutma ki tr de olup ta aynı hasreti çeken de çok..şahsen bana aynı ülkede olmak yetmiyor.. çünkü iş hayatı yüzünden aileme doyamıyorum.. çocuğum olsa o da bu ilişkileri yılda belirli dönemlerde yaşayacak. oysa bende ne çok isterdim. bir mahallede bütün ailemizle doyasıya gidip gelelim. sevip sevilelim. ama tr de de bu mümkün olamayabiliyor. o yüzden canını hiç sıkma. dualaşalım. Allah sabır versin..sevgiler

ebru said...

Çok geçmiş olsun ikinize de Elif abla,Allah sıkıntına dayanma gücü versin...

OZY- said...

Elifciim, Allah yardımcın olsun, tez zamanda hastalıktan da sıkıntılarından da kurtulursun inşallah.
İnsanın sevgi dolu bir ailesi olunca aradaki farkı daha derinden hissetmesi normal, Allah Mürşide Teyze'ye de Hayrettin Amcaya da hayırlı-uzuun-sağlıklı bir ömür versin...Size de nerde olmanız hayırlı-güzel olacaksa orayı nasip etsin şekerciim.

Unknown said...

elifcim senin bu yazdiklarini okuyan da cook amansiz adini bile soylemektan korktugum hastaliktan bahsediyor der. sikma canini beterin beteri var. hastane koridorlarinda yillarini geciren cocuklar anneler var. biz cok sansliyiz. hastalik zor elbet. ama gelip gececek bir durum insaallah. sabir gosterip dua etmek lazim.

bielifmiktari said...

Arkadaslar tesekkurler iyi dilekleriniz icin..elbette ne cok sukredecek sey var..butun bu yakinmalar sikayetler hep farkli bir psikoloji altinda yaziliyor..ben de oyle yazdim tabii ki..Yoksa Allah caresiz dert vermesin..Benimki gercekten burda yasadigim yalnizligin sikintisi..boyle bir sikinti yasarken uzerine hafif dertler binince dag oluyor benim sirtimda..Artik problemleri kolay yuklenemiyorum nedense hemn isyan ediveriyorum..
Dedigim gibi Allah devasiz cozumsuz dertler vermesin..bu zayif kulunu da biraz daha firtinalar karsisinda direncli kilsin..Amin..

elif said...

Allah yardımcınız olsun dediğiniz gibi gurbette olduğunuz için ağır geliyor bu sıkıntılar size.Daha büyük sıkıntı vermesin Allah ama annenin babanın hayatta olmaması inan daha kötü onlardan uzak olmaktan.Herzaman derim annem hayatta olsaydı da uzakta olsaydı hiç göremeseydim inan ona bile razıydım ben .Herkesin derdi farklı tabi.Yinede her ezanın sonunda bir sefa olduğuna hep inanırım. demiş ya atalarımız "cefayı çekmeyen sefanın kadrini bilmez " İnş bu çektiğiniz sıkıntılarınızın sonunda rahata kavuşursunuz.

mihli said...

geçmiş olmuştur inşaallah.. ama şimdi ne durumdasınız? inşaallah iyi haberleri bekliyoruz.