Friday, August 14, 2009



Louis vitton( Cok sattigim bir model)





























Gucci ( yeni bir model uc farkli rengi var)





Salvatore


Burberry


Burberry

Burberry




Louis Vitton( bu model de cok gidiyor.. 3 farkli rengi var)


Gucci

Louis Vitton

Loewe

5 comments:

yastuf said...

Fiyatlari ne kadar bunlarin acaba???

Kuaybe said...

Elifcim nerede nasıl ve ne kadara satıyorsun bu eşarpları?

Ay ne çok şey sormuşum :))

Özellikle o şehir görüntülü eşarba ve büyük karelerde çeşitli objelerin, özellikle de kelebeğin bulunduğu eşarba bayıldım ben!!

gunlukcugum said...

seve seve katkida bulunuruz guzelim sen fiyatlari vede sitesini soyle zevke alisveris yapariz)bu isi bende yapmayi dusunuyorum bu ara ciddi ciddi! turkiyedeki cocuk markali giyim fiyatlarini gorunce gaza geliyorum bakiim naparim bende)

bielifmiktari said...

sitesi tabi ki bendesakli cunku desifre etmem dogru olmaz tabii ki..Size resimlerini gonderirim yenileri geldikce..fiyatlari 40-50 dolar arasi..
ayrica cok sayida buyuk bir gardrobu dolduracak kadar cocuk kyafeti var istanbulda.Ben burdan gonderiyorum..cocuk kiyafetleri 0-5 yas arasi kiz ve erkek..hepsi cook kaliteli ve cok ucuz..Kizkardesim en iyi musterim bu yuzden ve onun dersanedeki arkadaslari..
Esarplari tr de 60-70 arasi satiyorum..birden fazla alana discount yapiyorum tabii ki. mesela 5 tane birden aldi bir arkadasim ona 55 tl den verdim..
arkadaslar esarplar birinci sinif kalite..guvenebilirsiniz ve resimdekilerdenkesinlikle cok daha guzel..almak isteyenlere postayla gonderiyorum..

yastuf said...

Elif' cim ozel bir baska mail adresin varmi? Ben Amerika'dayim almak istedigim olursa hani detayli bilgi icin.Iltibat icin.
Sevgiler.