Friday, December 05, 2008

Buyuyorum...Ogreniyorum..

Artik corbamizi kendimiz iciyoruz.Cok rahatlikmis..Hem kendi cok istiyor zevk aliyor, hem de ben o corbasini icerken kendi islerimle mesgul oluyorum..
Ismailin uzun zamandir devam ettigi oyuna , Nailemre de katildi.Adam...Baba hadi adam oyniyalim diye yakasina yapisiyor..Gece olunca adam cok yoruldu uyumasi lazim hadi sen de uyu diye kandirmaya calisiyoruz...

Nailemreye aldigim alfabe puzzle.Cok guzel bir oyuncak..Ben harfleri ogretirm diye dusunurken, Nailemre kendince bir metodla karman corman seyler ogrendi.bu durumda okuma yazma ogrenirken epey kafasi karisacak gibi..Cunku K harfi, Nailemre icin anahtar(ingilizcede key oldugundan), A harfi ucak( airplane), E harfi, yumurta(egg)...Birgun Ismailin uzerindeki tshirt deki harfleri tek tek bu isimlerle soyleyince farkina vardik..Epey karisik bir durum yani..


Nailemre arabasinin pillerini cikarirken.Emniyetli olsun diye pil kismini vidalamislar ama bizimkine viz gelir.Hakikaten butun pilleri cikarip takabiliyor..Pillerin + ve - kisimlarini da karistirmiyor..

Bu agaclar artik penceremizin onunde yok..Kupkuru dallar kaldi..


Babayi beklerken


3 cicek bir balarasi..(bocek diyesim gelmedi..)


Flash haber..1 Aralik itibariyle artik tuvaletimizi yapiyoruz..Ogluma ne kadar tesekkur etsem az..Gerci bu cok daha yorucu simdilik ama ilk baslar boyle..Cunku ufacik bile cis gelse hemen Wc ye kosturuyoruz.Ama simdiye kadar buyuk bir kaza hic yasanmadi..bu da buyuk bir basari oglum icin..


Nailemre test ediyor..Ve onaylandi..

Herkese iyi haftasonlari...

3 comments:

Anonymous said...

Ohh maşallah keyifler tıkırında hep böyle devam eder inşallah.Geçen postta tanışalım demişsiniz tabi ki tanışalım yaz başından bu yana sitenizi takip etmeye çalışıyorum genellikle herşeyin yolunda olduğunu okumak güzeldi Allah yar ve yardımcınız olsun.

Muhabbetle kalın :)

sühendan said...

Çok büyümüş geldi ya.Maşallah...
Tuvalete alışması yemeğini kendi yemesi hepsi çok güzel alışkanlıklar.
Ne güzel konuşuyor.Herhalde güzel kokuyu o da çok seviyor.

уαѕємin... said...

maaşallah ne güzel gelişmeler bunlar

sevgilerr