Tuesday, May 15, 2007

Turk Festivali




Bu seneki Turk senligimiz Pionerr School da olacakti ama gecen seneki parkta Turk-Amerikan Federasyonu senlik yapinca bizimkiler de orda yapmaya karar vermisler.Gecen seneki kadar kalabalik ve coskulu olmasa da yine iyiydi.Hava cok soguk degildi ama cok ruzgar vardi ve alerjiden dolayi butun gun gozum kasindi.
Sabah erken yaptigim asureleri getirdim.Sonra pharmacy den ilaclarimi aldim.Eve gittim ilaclari kullandim.Nailemre yi doyurdum ve taki malzemelerimi alip tekrar parka geldim.bu sen cok guzel satis yaptim.Begenerek aldilar.Tabi cok mutlu oldum ben de.Bu aralar nailemreden dolayi basit seyler yapiyorum, fazla zamanimi almasin diye.Ama anladim ki aslinda basit seyler daha cok seviliyor.Mesela kupe yapimina agirlik verdim.Bayanlar kolyeden cok kupeye onem veriyor.Seker gibi kupelerim oldu.Hem cok basit hem daha karli.Hem de yapimi cok zevkli.cok begenerek yaptigim ustteki kolye kupe takimi satilmadi diye uzulurken bir bayan geldi ve en son onu aldi.Cok sevindim ben de..Ama cok guzel degil mi gercekten de!!
Oglumuz da babasiyla butun gun oturdu.Bir ara yanima getirdim.Beraber oturduk.Fotograf makinemi unuttuguma ne yaniyorum simdi.
Neyse guzel bir hafta sonu gecirdik velhasil.Yorucu ve guzeldi...

Wednesday, May 02, 2007

Dallar cicek, hava sicak...











Dun hava cok guzeldi..Ismail eve geldikten sonra ben de Corrados a alisverise ciktim.Ismail de Nailemre yi parka gotureyim dedi.Ben de donuste parka gelirim diyerek evden ciktim.Parka geldigimde baba ogul salina salina geziniyordu.Bizimki etrafa degil de arabanin donen tekerleklerini seyrediyordu.Ismail Nail emrenin tulumunun ustune ayakkabi giydirmis! Nasil becerdiyse artik:) Walla tebrik ettim ben de.Ben corapliyken giydiremiyorum sen iyi becermisssin diye.
Park super olmustu.Kiraz agaclari muhtesem acmis.Bissuru resim cektim.
Donuste oglumuza balon aldik.Ucan balon olunca kontrol edemiyor ve cilgina donuyor nailemre.Cok sinirli coook
Tr heyecani sardi cok yine bizi.
dun gece cok gok gurledi.Yagmur yagdi korktuk.Neyse ki suan hava iyi.
Corradostan ayse kadin fasulye aldim.duduklude pisiyor simdi.Aksam kizlar gelecek.Kek yapicam bir de...
That's it..
..

Tuesday, May 01, 2007

Bahar geldi...











Baharin gelisiyle birlikte ailecek canlandik.Nail Emrenin zaten canlanmaya ihtiyaci yoktu.Simdi daha bir enerji kupu oldu yumurcak. Cok sukur uykulari cok duzenli, artik bizi geceleri yormuyor.Ama asil is simdi cunku emeklemeye baslayali pesinden kosturmaktan helak olduk. Hergun bir ust levela cikiyoruz ve isimiz giderek zorlasiyor...




Su aralar Nail emreye lazimlik aldim ve birkac kere tuvaltini yaptirdim.Simdiden alistirmaya baslamak lazim.Cocuk bilinclenince korkuyor cunku.




Havalar cok guzel.Heryer pembe beyaz oldu yine.Insanin istahi kabariyor disari cikinca.




Haziranin 26 sinda Istanbula gidiyoruz.Artik soylemeye utaniyorum walla insanlara.10 ayda 3.gidisim olacak Istanbula.Herhalde 2 sene boyunca gitmeyiz artik...




Gunler bahari soluklarken ,burda hersey normal seyrinde devam ediyor diyerek Ismailin sozuyle bitireyim yazimi...