Friday, August 21, 2009

bunlar da isimsiz twill ipek esarplar..kalitesi cok guzel sadece markasi yazmiyor..fiyatlari 30 dolar ya da 45 tl.



































































Saturday, August 15, 2009

easarplar hakkinda bilgi


































































Arkadaslar asarplar 60-70 tl arasi.amerikada 40-50 arasi..3 ten fazla alana discount yapiyorum..55 olur 3 ten fazla alan icin..bu modeller cok yeni..Taklitler cok cikmis istanbulda ama bunlardan yok..ve farkli farkli kalitede..bu esarplar inanilmaz guzeller..twill ipek ve cok rahat edeceksiniz inanin..Neyse siparis vermek isteyenler acielif76@yahoo.com a mail atabilirler..tr dekiler istanbuldan posta edebilirim..amerikadakilere de buradan..Bu arada gunes gozlukleri de var..bunlarin fiyatlari da 50-60 arasi..

Friday, August 14, 2009



Louis vitton( Cok sattigim bir model)





























Gucci ( yeni bir model uc farkli rengi var)





Salvatore


Burberry


Burberry

Burberry




Louis Vitton( bu model de cok gidiyor.. 3 farkli rengi var)


Gucci

Louis Vitton

Loewe

Buffaloya sag salim tasindik ama detaylar oyle berbat ki yazmak bile istemiyorum.15 gundur evimizdeyiz ama tasima sirketi tam bir kepaze cikti hala esyalarimizi gondermediler..Etrafi tanimaya calismaklar geciyor gunler.Nj den sonra fazla sakin bir hayata alismak zorundayim burada..Cunku nerdeyse hic turk yok gibi..benim bulundugum town da hic yok..cogunlugu yasli insanlarin olusturdugu bir populasyon var..Nezih bir yer ama fazlasiyla sakin..Bana yakin zamanda Istanbul yollari gorundu..Ramazan bitsin iple cekiyorum...


bu arada ticaret isini iyice sardim.Istanbul ve tr de esarp ve cocuk kiyafeti satislarim iyi gidiyor..gormek isteyen butceme katkida bulunmak isteyenler olursa resimlerini bir sonraki postta yayinlicam

Nail emre cok bunaliyor.yakinda couk parki yok.havuz var ama cocuk icin dusunulmemis..dun gittik beraber.Ben esofmanla belime kadar girdim ama boyle de olmuyo..bir guzel girmek lazim ki cocuk da girsin.yarim yamalak bir havuz aktivitesinden sonra bugun sabah ilk is walmarta gidip cocuk havuzu aldik..ve 2 saar kucuk danalar gibi eglendi nailemre..iyi ki de almisim cok guzel vakit gecirdik..Mayo da giydirmedim, anadan uryan heryeri gunes gordu oglumun..babasi biraz kizdi bize soyuyosun cocugu bari resimlerini cekme diye..olsun ...cok eglendi..


iste resimler..

Erie Golu..Okyanus buyuklugunde bir gol..Inanamadim tadina baktim.. tatliydi.. Nail Emrenin su aralar en sevdigi sey kuslari kovalayip peslerinden tas atmak..



Geldigimiz hafta hic gormedigim kadar yagmus yagdi..hatta binanin bodrum katini su basti..Gece butun bina elbirligiyle temizlemeye calistilar.boylece tanisip kaynasma imkani bulduk..Ertesi gun sokaga ciktigimda bilege kadar suyla kapli gordum evin onunu..Ve bu botlar elzem ihtiyac olup hemen alindi..Nail emre giyip giymemekte epey kararsiz kaldi..Kumandasi yok mu diye filan sordu..Zor ikna oldugu ayaga giyilecegine ama bayildi tek kelimeyle..Artik yagmurlar bizi durduramaz..


Sitenin havuzundan eve donerken..


Nj den beri eldiven ve sapkalarini sorup durdu..nihayet bulduk..Gece gunduz elinde.disari cikarken cikarmaya ikna oluyor neyse ki..

Iste havuzumuzzzz..yeri musait olan herkese mutlak tavsiye olunnur..