Saturday, November 22, 2008

Blogpstlar yasaklandiginda wordpress e yazmistim.Oradaki son postumu buraya geciremedigim icin linkini yaziyorum..

www.birelifmiktari.wordpress.com

Tuesday, November 04, 2008

yine hastaneye geldik..yatis verdiler bu sefer.dun sabah saatlerinde geldik ve hala burdayiz..ama bu sefer gecen seferkine gore daha iyi durumu.Gece hic kusmadi..Sabah da baya biseyler yedi..bu sefer kimse koridorda gezmemize ses cikarmadi..Oyun odasindan kocaman bir araba aldik koridorda onunla gezdik, hatta ayrilmak istemeyince odamiza getirdik..Simdi cok mutlu.Ogrenci hemsire geldi minciklamakla mesgul nailemreyi..
kan degerleri normale cikti..susuzluk seviyesi dun geldigimizde cok duzukmus suan iyi..diski testinin sonucu 3 gun sonra cikar.rota mi emin degilim.Degisik bir virus galiba.
bu arada bende de basladi..evvekli geceden beri ben de ishalim ve cok mide bulantim var.bugun daha iyiyim.Ben daha cabuk atlatacagim insallah..
Her yerde salgin var.bize yatis verdiklerinde odaya bir turlu cikamadik cunku her yer full.bir odayi bekledik bosalsin diye..
Gece nailemreyle birlikte yattik.Bir ara kolunda serumla yataktan inmis biryerlere gitmeye calisiyor..Iyi ki uyanip gordum..Bu sefer daha kapidan girer girmez eve gidelim diye tutturdu..Hatirladi herhalde ortami..
Bir kac kelime ingilizce ogrettik..Hi, bye, fine, how are you...Hemsiler igne yaptiktan sonra gideceklerini anlayinca aglaya aglaya byeeee diye bagiriyor arkalarindan..
Simdilik hastane gunlugumuz bu kadar..Bu gece cikmayi umuyorum..Herkese saglikli gunler..

Monday, November 03, 2008

kabus dolu bir hafta

Once Ismailin sali gunu eve bagirsak ve mide enfeksiyonu ile gelmesiyle baslayan kabus dun gece Nail emreyi tekrar acile goturmemizle devam etti veeee bugun evin ayakta kalan son kalesi de sallanmaya basladi...ben de rota virusunden nasiplendim..Evdeki tuvalet hic bos durmuyor..Ismail giriyor ben cikiyorum, ben cikiyorum nail emre ya kusuyor ya altina yaptigi hersey disari tasiyor..Velhasil berbat bir haftaya giriyoruz..
Iki gun once Nailemre nin kakasini tuhaf gorunce eyvah dedim..Rota bu..Ve ertesi gun bir turlu uyuyamayip( rahatsiz oldugu icin) uzerime hersyi birden cikarinca biraz bekledik.Ama olacak gibi degi.Oncekinden tecrubeli oldugum icin dehidrationa a giriyor bu deyip aldik goturduk acile.Neyse ki bu sefer fazla beklemedik ve seruma bagladilar.Kusmasi da kesilince 500 ml. serum verip gece 2 de eve gonderdiler.gece cok guzel uyuduk...sabah suyunu icti.Hafif kahvalti yapti..Bu arada benim midemde garip sesler cikarmaya basladi..Butun gun cok iyiydi.Gece erken yatmak isteyip benimle yatti.Ben de uyuya kalmisim onunla.Gece 12 de kalktim.Iceri gelmemle onun yatakta kusmasi bir oldu.Sabah beri ne yediyse yine cikardi...Bu arada ben de..Ev berbat kokuyor.Evin heryerine sindi..Ailecek hasta olunca cidden korktum.Annemi aradim nolur ayarla gel diye ama ha deyince gelinmiyor ki anasini sattigimin memleketi..
Neyse bulantidan uyuyamiyorum..Bir yandan da Nailemrenin basini bekliyorum.Ara ara kusuyor cunku..Icinde bisey kalmadi ama yavrucugumun..
Bizdeki durumlar duzelene kadar yokum sayin arkadaslar.dualarinizi bekliyorum.Hoscakalin..