Sunday, May 21, 2006

Turk Gunu Yuruyusu





Cumartesi gunu Sabah kalktik kahvaltimizi yaptik ve Turk yuruyusunun yapilacagi yere nasil gidelim diye dusunmeye basladik.Arabayla gidersek park sorunu olacagini dusunurek belli bir noktaya kadar arabayla gidip sonra ordan otobuse binmeye karar verdik. Times Square'e varinca bir de ne gorelim; butun caddeler birbirine girmis, trafik altust olmus ve muthis bir kalabalik var. Zar zor bir taksi bulduk ve yuruyusun olacagi Madison Avenue' un iki alt caddesinde inip yuruduk. Zaten biz gittigimizde yuruyus bitmek uzereydi ve sadece bu resimleri alabildim. Sonra herkes Birlesmis Milletler Binasi onunde toplandi ve orada senlik yapildi.Herkesin elinde Turk bayraklari, cok duygulu bir olaydu bence..Tabii acaip bir izdiham oldu ve ben daha fazla dayanamayip gidelim dedim. Dedim ama otobus duragina gidecek hicbir vasita bulamadik. Yuru babam yuru... Ben karnim burnumda dura kalka 1. caddeden 8. caddeye kadar yuruduk...Ama catlayacagimi sandim o kadar korktum ki bisey olacak orda bana diye.Bir daha da bu halde arabasiz kesinlikle uzak biryerlere gitmemeye yemin ettim...

Thursday, May 18, 2006

My First baby shower

Gectigimiz hafta , her sali evlerine gittigimiz Ozbekistanli ablalarim bana cok guzel bir surpriz hazirlamislar. Kisa bir ayrilik yasayacagimiz icin, biraz erken olunca bu surpriz; hakikaten cok sasirdim ve cok duygulamdim.Ben orda biraz daha sutlac yesem mi yemesem mi diye dusunurken kocaman bir pasta geldi, ben hala baska seylere yorup hic ustume alinmiyorum. Canim ayrilmiyoruz ki yine gorusuruz gibi bir seyler soyluyorum bir yandan da gozum hala sutlacta.Sonra pasta ustunde adimi gorunce Aaaaa diye sesler cikarmaya basladim.O kadar kizarmisim ki o resimleri koymuyorum buraya.Bebisimizin 9 ayina kadar butun kiyafetlerini almislar sagolsun teyzeleri..
O geceye kadar hic bu kadar mutlu olarak uyudugum bir gece daha hatirlamiyorum.Karnimdaki minik yavru icin insanlar birseyler dusunuyorlar ve bu cok degisik bir mutluluk veriyor onu tasiyana.Tekrar herkese cok tesekkur ediyorum.
Veee kaldi 8 haftamiz...Artik bitsin su gunler de Emremize cicilerini giydireyim.Cok sabirsizlaniyorum..