Saturday, February 25, 2006

Tasindik cok sukur!!!

Nerdeyse bir ay olacak Nj e tasinali...Esyalari Syracuse de satip burda tekrar baska asya almamiza ragmen tasinmak cok zormus.Ustune bir de hamilelik olayi tuz biber oldu.Sinirler gerildi, durmadan aglandi, Turkiye ye gitmek istendi...Velhasili tasimak, yerlesmek, birilerinden ayrilmak zor geliyormus bana..Allah bir daha mecbur etmesin insallah..
NJ icin cok guzel hayallerim vardi ama "Amerika buyuk bir koy" sozunu dogrulatan bir yer oldugunu anlamam cok zaman almadi. Istanbuldan cok daha cirkin bir yapilanmasi var..Heryer eski dokuk binalarla dolu. Cevre kirliliginden ziyade insan kirliligi de cok fazla. Ozellikle latin milleti burayi istila etmis. TV de 6-7 kanal var Ispanyolca konusulan. Syracuse daha emniyetli ve temizmis simdi farkediyorum.Nerdeyse hic amerikali yok burda. O yuzden yalniz basina disari cikmaya baya bir cekindim.Simdi kisa mesafelere gidebiliyorum birsuru dua okuyarak...
Burada cok arkadasim olacak gibi.Sagolsunlar hemen ziyarete geldiler. Simdi ben de her hafta birisine gidiyorum.
Evim basta hic guzel gelmedi bana.Verdigimiz parayi dusununce hayatta degmez ama en uygunu buydu. Evin eksiklerini anlat anlat bitmez o yuzden hic baslamayacagim. Neyse Allah yerimizi sevdirsin insallah huzurumuzu eksik etmesin..
Bu arada bebegim 20 haftalik oldu ve hala dr a gidemiyorum. Once sigortamizi bekledik simdi dr a ulasamiyorum.Insallah dogumdan once dr a gidebilirim diye dua ediyorum. Simdilik cinsiyetini bilemiyorum tabii ama ruyamda hep erkek gordum.Dun de arkadaslarla cin takvimine baktik orda kiz gorunuyor:) Baklaim ne olacak.Simdilik haberler bunlar..