Wednesday, November 30, 2005

my baby

Evettt sonunda doktora gittik ve mercimegimi gorduk.Hamile degilim diye odum patliyordu cunku herkes duydu bir sekilde.Burasi garip bir memleket.esim de bazi seyleri test etti.hatta bazen kasitli birine bisey soyluyor acaba taaaaa obur tarafa ne kadar zamanda ulasacak ve bana geri donecek diye.3 gunu bulmuyor valla.Ben de birine soyledim butun mahalle duydu.Hamile degilsem rezil olurum valla diye geciriyordum icimden ki minik bebisim annesini yalanci cikarmadi.Pit pit kalbini gorduk.
Son bir haftadir siddetli bulantilarim basladi insallah cok surmez.Anneme cektiysem isim zor.Hicbirsey yapamiyorum.herseyden elim ayagim cekildi.Takilarimla ugrasamiyorum.Elimde dogru durust bisey kalmadi ve masallah diyeyim musterim artti.Filizcimin hakkini yememek lazim tabii.Canim filizcime sonsuz tesekkurler.Simdilik bu kadar.

4 comments:

Monarch said...

tebrik ederim!!hayirli bir evlat olur insallah. =) ve umarim bulantilarin hemen gecerr..
bu herkesin hemen duyma olayina bende sinir oluyorum.. millet evde oturuyo diye heralde.. yapcak baska bisi olmadigi icin dedikodu yapiyolar.. gicik seyler....

hemmm ne dicemmmmm...buraya gelinde beybiniz canadian olsun=) hehe

bielifmiktari said...

canimcim cok tesekkur ederim.Bakalim bebisim nerelerde dogacak.Hangi ulkede dogacak hic bilmiyorum.L.Ablaya cok selam soyle.Seni de cok opuyorum.

Monarch said...

elifcim ben leyla ablan iyisin ins iyi haberi aldim senin icin cok sevindim...
ins hayirli bir evlat olur eminim
annelik sana cok yakisacak ins buralara bekliyorum tekrar gelin hatta yerlesirsiniz ins cok ozledim ....gorusmek uzere kendine iyi bak selamlar

bielifmiktari said...

Allah razi olsun Leyla Abla..Dua et insallah cabucak gecsin su aylar.Baya zormus yaa.Abiye ve cocuklara cok selamlar.