Friday, September 09, 2005

Bambaska gunler





Artik yenilenmenin zamani geldi.. Genellikle insanlar ilkbaharda canlanir yenilenirler ama bende guze denk geldi bu degisim gunleri.Belki Guz cocugu oldugumdandir.
Okullarin acilmasiyla beraber bir hareketlenme basladi zaten hayatimizda. Ismaille birlikte ben de erkenden kalkiyorum ve bir daha yatmiyorum.Sonra kosuya cikiyorum.Bir arkadasimla gecen gun yazisirken bana bir sey yazdi ve bu sihirli cumle beni harekete gecirdi. Ne zamandir uzerime yapisik kalan(daha dogrusu ABD ye geleli) 8 kiloyu veremiyordum ve simdi daha bir kac gunde sonucunu gormeye basladim.Arkadasim soyle dedi: Birisi ona "istedigim seyi yiyemeyeceksem niye geldim bu dunyaya" demis. O da "istedigim seyi giyemeyeceksem niye geldim bu dunyaya" demis.hakkaten oyle. Dolabimda giymeyi istedigim cok ozledigim birsuru sey var.Artik onlari giymenin vakti geldi. Karaliyim...

Bugun evde uzun suredir beklemekte olan eriklerimi marmelat yaptim.Cok da kolaymis.Receldan daha kolay geldi bana. Bir kavanoz da anneme ayirdim.

Su aralar festival gunlerini takip ediyorum.Takilarimi satabilmeyi umuyorum burda.Insallah guzel sonuclar alirim.Allahtan esim de destek oluyor bana.Gerci yorum istedigimde hep ayni cumleyi kullaniyor ama olsun.

Bu benim ilk sayfam oldu. Bakalim sonbahar bize neler getirecek...

No comments: